NYE TIDER… NYE ÅBNNGSTIDER

Nogle gange er man nød til at mærke efter – helt ned i maven – om det, man gør, er det rigtige…

Jeg elsker at være selvstændig og har skabt en vidunderlig virksomhed, der blomstrer og gror for hver dag. Jeg elsker mit liv som mor til mine 2 dejlige piger og hustru til min skønne mand, som i øvrigt også er selvstændig. Vi har travlt, og vi nyder og ELSKER det!

Men jeg har også en åbningstid i butikken, der betyder at jeg skal vælge… Vil jeg være der… eller vil jeg hjem til mine dejlige unger?!?! Bare en gang imellem 

Jeg vil allerhelst begge dele

Så jeg har været lidt i tænkeboks… Grublet en del… Hvordan kan jeg forene de 2 bedst muligt?

For jeg ønsker SELV at være til stede i MIN forretning, jeg ønsker SELV at være der, til at skabe den forretning, som jeg brænder for, som jeg er passioneret for – Jeg ønsker ikke længere at overlade det til andre at drive min forretning, når jeg ikke er der – og slet ikke når det til tider har været i en retning, som jeg ikke kunne stå inde for. Bitter erfaring… Desværre!

Men jeg kan jo heller ikke være i min butik 24/7  Det er vist for meget for selv den mest passionerede iværksætter Jeg har jo også en webshop, som jeg ligeledes brænder for, og er passioneret for, som vokser med lynhast i øjeblikket. Det er så dejligt! OG… så VIL jeg også være til stede for mine børn.

Så hvad gør man så…?

Jeg grubler…

Og det jeg har fundet frem til, er simpelthen DEN BEDSTE LØSNING EVER!!!

Og en løsning, hvor jeg ikke behøver gå på kompromis – hverken overfor min butik, mine skønne kunder eller min dejlige familie!

Jeg har besluttet at ændre i min åbningstid… Selvfølgelig ikke meget – bare et par dage om ugen, lige nøjagtig nok til, at jeg kan forene arbejdsliv med familieliv Og dermed selv være der i alle åbningstimer – om end en reduceret åbningstid…

Butik Charlotte - Østergade 25, Hammel

MIN NYE ÅBNINGSTID er derfor som følger:

Mandag: 10-16

Tirsdag: 10-16

Onsdag: 10-17.30

Torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-17.30

Lørdag: 10-13

WEBSHOPPEN: Åben døgnet rundt

Den nye åbningstid er gældende fra uge 25 – altså fra den 19/6 2017

Jeg er så glad og lettet over min beslutning – jeg vil nyde at give både min butik og min familie den fulde opmærksomhed, som de fortjener, samtidig med at jeg ikke går på kompromis 

Ha en dejlig dag

KH C

PS: HUSK… Jeg holder ferielukket i uge 29 og 30 (fra den 17/7-17 til den 30/7-17)

Alle ordrer i webshoppen bestilt efter den 17/7-17 vil først blive sendt den 31/7-17.