Gode intentioner er ikke altid nok

Det handler om at prioritere, når 24 timer i døgnet ikke er helt nok…

Så skriver vi NYTÅR – helt fantastik, men hvor gik 2017 stærkt for mit vedkommende…

Og Nytår er som bekendt en oplagt tid til at reflektere over året, der er gået, og herefter sætte sig nogle målsætninger for året, der kommer.

Vi har jo nok alle noget, vi går og tumler med i hverdagen, og noget vi kunne gøre anderledes… bedre… og mange gange handler det om at prioritere.
For vi vil vel allesammen gerne nå det hele, men de 24 timer et døgn har, er sjældent nok.

Men for at kunne virkeliggøre vores gode intentioner, skal man nogle gange turde gøre noget helt anderledes end det, man plejer.

Jeg har gjort mig mange erkendelser i det her år. Jeg tog beslutningen om, at jeg fremadrettet ville drive min butik i Hammel på egen hånd, efter mange års prøvelser med forskellige medarbejdere. Jeg erkendte, at min butik kører bedst med mig selv bag roret, hvorfor jeg justerede i åbningstiden, så arbejdsliv og familieliv begge kunne gå op. Det har været den bedste beslutning i min forretning nogen sinde.

Men det der med døgnets 24 timer… de flyver afsted for mit vedkommende. Jeg har rigtig travlt både i butikken i Hammel og på webshoppen (TUSIND TAK) hvor er det bare dejligt! For jeg elsker at arbejde og jeg elsker at have travlt :) Men må også erkende, at hvis jeg skal kunne nå alle mine gode intentioner, så må der drosles lidt ned nogle steder for at kunne give fokus andre steder...

Butik Charlotte

Og da jeg bestemt ikke er en type, der følger strømmen, men godt tør tænke i nye baner, har jeg besluttet at reducere yderligere i min åbningstid i butikken i Hammel, og dermed nå flere af de ideer jeg får... Fx modeshows, workshops og fysisk/online kursus samt kundeaftener... at dele ud af de erfaringer jeg har om styling og om at klæde sig til både selvværd og velvære...

For det pipler frem med gode ideer... og så er det jo noget med at prioritere, så man kan nå rundt om det hele...

Jeg glæder mig helt vildt til et nyt og spændende år 

Husk at reflektere, husk at ændre og husk at NYDE 

Kh C

PS: Den nye åbningstid er gældende fra den 22. januar 2018 og lyder således:

Mandag: Lukket

Tirsdag: 10-15

Onsdag: 10-15

Torsdag: 10-17

Fredag: 10-17

Lørdag: 10-13