Sidder her en stille aftenstund… Glad, taknemmelig, og ret træt… men på den gode måde

I dag slog jeg nemlig dørene op til mit lager… Mange skønne kvinder havde fundet vej til Borridsø og fik en masse lækkert tøj med sig hjem!

Og selvfølgelig til bittesmå priser – Dejligt!

Lagersalg i Borridsø 09-07-2017

I næste uge er det så sidste uge i butikken inden ferien (Uge 29 og 30 står nemlig i afslapningens tegn) og også sidste uge med SOMMERSALG  

Så bilen blev pakket her til aften, så der igen er fyldt på gadestativerne med nye gode sager til små priser… 

Men tænk jer, det er ferietid…

Det er simpelthen bare vildt, som tiden flyver afsted. Jeg glæder mig HELT VILDT til at skulle holde helt fri i år. For første gang i de 10 år jeg har haft butikken holder jeg ferielukket… Det er lidt mærkeligt, faktisk, men jeg glæder mig. Simpelthen til at koble helt fra og bare NYDE det i 2 uger – Det bliver godt!

For som et klogt ordsprog siger: ”You need to slow down to speed up…” Altså, man skal lige have lidt ro på før man kan gi den fuld gas igen 

Men jeg glæder mig ligeså meget til at komme tilbage fra ferien igen – for fuld skrue! For jeg har selvfølgelig en masse ting i støbeskeen – som altid  som jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med 

Men inden ferien helt starter, er der lige en uge mere til at arbejde i – og det er kun dejligt, for der er simpelthen kommet så mange nye varer hjem, og dem kan jeg slet ikke vente med at få pakket ud og vist frem 

Ha det godt,

KH C