Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

ButikCharlotte.dk

v/Charlotte Ravn Selch

Hesselbækvej 2, Borridsø

8881 Thorsø

Mail: Charlotte@ButikCharlotte.dk

Telefon +45 8696 2826

CVR 29 23 05 44

Etableret 2006

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling
Vores handelsvilkår følger naturligvis gældende lovgivning på området for nethandel, men du bør alligevel læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Når du handler hos ButikCharlotte.dk, accepterer du disse betingelser i deres helhed. Handlen er først bindende, når ordren er accepteret og faktura er fremsendt.

Betaling
Du kan vælge at betale for dit køb hos ButikCharlotte.dk på en af følgende måder:

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort, bliver pengene først trukket, når din bestilling er afsendt. Selve betalingen foregår gennem QuickPay via en sikker forbindelse for at sikre dine kortdata.

Hos ButikCharlotte.dk kan du bl.a. benytte følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro samt MobilePay.

Husk: Vi tillægger ikke gebyr på brug af betalingskort.

Gavekort

Du kan selvfølgelig også bruge e-gavekort udstedt af ButikCharlotte.dk som hel eller delvis betaling.
Fysisk udstedte gavekort fra vores butik i Hammel kan kun anvendes i butikken.

Levering
Alle bestillinger hos ButikCharlotte.dk leveres med den valgte transportør til den ønskede leveringsadresse i Danmark.
I bestillingsprocessen kan du vælge imellem forskellige leveringsformer, der er tilgængelige for din bestilling.

Bestillinger ekspederes normalt i løbet af 1-2 dage efter, at vi har modtaget din betaling. Hertil skal lægges forsendelsestid på 1-4 hverdage.

Skulle der opstå fejl i webshoppen, forbeholder ButikCharlotte.dk sig ret til at annullere en bestilling, indtil varen/varerne er blevet afsendt. Et eventuelt betalt beløb vil selvfølgelig blive returneret.

Hvis du har spørgsmål til ButikCharlotte.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. – Se hvordan under ”Kontakt os”.

Gavekort

Vores e-gavekort kan anvendes som hel eller delvis betaling på webshoppen og er gyldigt i 3 år fra købsdagen.
Vi har ikke ansvar for bortkomne, deaktiverede eller stjålne gavekort. Eventuelt restbeløb fremgår på kvitteringen efter køb, men kan altid oplyses ved henvendelse til ButikCharlotte.dk.
Gavekort til webshoppen kan ikke refunderes eller anvendes i vores fysiske butik Charlotte i Hammel – og modsat.

Returret / Fortrydelsesret


Bestillinger hos ButikCharlotte.dk er omfattet af købeloven om reklamationsret og forbrugeraftaleloven om fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Det betyder, at du har ret til at fortryde dit køb inden 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Køb af gavekort og medlemskab af Charlottes kundeklub kan dog ikke fortrydes.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen meddelelse os, hvis du ønsker at fortryde dit køb ved at skrive til kontoret@ButikCharlotte.dk. I din meddelelse til os skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, som er vedlagt din forsendelse, og sende den med retur. Du kan eventuelt læse mere om fortrydelsesretten her.

Bemærk: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende dit fortrudte varekøb retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen, ligesom du skal sikre dig, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, dvs ubrugt og med hantag/prisskilt på.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi vil hurtigst muligt refundere din betaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har meddelt andet. Fx kan du oplyse os dit pengeinstituts navn samt dit registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre pengene til din bankkonto. Er varen købt med gavekort fra ButikCharlotte.dk udstedes tilgodebevis på beløbet.

Er der benyttet en rabatkode på de(n) returnerede vare(r), forbeholder vi os ret til kun at tilbagebetale prisen på varen fratrukket den dertilhørende rabat.

Følgende skal vedlægges returnerede varer:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular, som er vedlagt din forsendelse, og sender den med retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved posthus eller pakkeboks..

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
ButikCharlotte.dk
v/Charlotte Ravn Selch
Hesselbækvej 2, Borridsø
8881 Thorsø

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Skulle varen være behæftet med en fejl eller mangel, kan du i henhold til Købeloven rette henvendelse til ButikCharlotte.dk, så vi har mulighed for at afhjælpe manglen.

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er varen købt med gavekort fra ButikCharlotte.dk udstedes tilgodebevis på beløbet.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal der reklameres?
Du skal kontakte os straks, manglen konstateres.

Dvs, du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget eller burde have opdaget en mangel ved varen. Henvendelse skal ske inden 24 måneder efter købet.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
ButikCharlotte.dk
v/Charlotte Ravn Selch
Hesselbækvej 2, Borridsø
8881 Thorsø

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse hvori manglen består.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage sammen med kopi af din faktura/ordreseddel.
For god ordens skyld bør du huske at få en kvittering for afsendelse af din vare.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved posthus eller pakkeboks.

Vilkår for Charlottes kundeklub (abonnementsbetingelser)

Ved køb af medlemskab af Charlottes kundeklub accepterer du såvel de særlige abonnementsvilkår som de generelle handelsbetingelser. Betaling af klubkontingent på hjemmesiden sker udelukkende som elektronisk betaling, fx med VISA, MasterCard eller Dankort.

Ved tryk på købsknappen gennemføres transaktionen ved hjælp af dine kortdata, og der sendes en kvittering via mail. Du kan aldrig hæfte for et beløb større end det, der accepteres ved købet. Ved indgåelse eller fornyelse af abonnementet/medlemskabet, vil du altid få sendt en bekræftelse på mail med oplysning om det trukne beløb.

Når du køber medlemskab af Charlottes kundeklub giver du automatisk ButikCharlotte.dk lov til løbende at trække abonnementsbeløbet ved hjælp af dit kort. Vær opmærksom på, at dit medlemskab pt. ikke kan fornyes på MobilePay, hvorfor du i dette tilfælde bliver nødt til at gentegne medlemskabet manuelt.

Hvis du skifter kort eller dit kort bortkommer, kan fornyelse ikke gennemføres, hvorfor dit medlemskab skal tegnes på ny.

Fornyelse eller Ophør af medlemskab

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet 1 år efter købsdagen, men du kan altid annullere det ved at sende en mail til os, hvor du angiver ordrenr. for køb af medlemskabet eller dit kundenr., der fremgår af kundekortet.
Opsigelse af medlemskabet skal ske inden den udløbsdato, der fremgår af fakturaen eller medlemskortet.
Du er fortsat kundeklub-medlem indtil dit medlemskab udløber og bevarer dine fordele indtil da, men der opkræves ikke yderligere kontingent efter opsigelsen.

Fortrolighed

Når du handler hos ButikCharlotte.dk, skal du oplyse nogle personlige oplysninger om dig selv.

Du skal oplyse dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, så vi ved, hvor din bestilling skal sendes hen. Men også for at vi kan kontakte dig, hvis der opstår problemer med din bestilling, fx i form af udsolgte varer eller lignende.

Hos ButikCharlotte.dk er dine personlige oplysninger 100% sikre.
Dine kort-oplysninger gemmes ikke i vore systemer. ButikCharlotte.dk vil aldrig sælge eller på anden måde gøre oplysninger om kunder eller besøgende tilgængelige for tredjepart. Bortset fra kriminelle forhold (fx kreditkortsvindel), som vil blive politianmeldt og den benyttede IP adresse vil blive videregivet til politiet.

Se i øvrigt vor cookie- og privatlivspolitik.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontoret@ButikCharlotte.dk eller tlf. (+45) 8696 2826.
Vi beder dig have dit ordrenummer ved hånden.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure.

ButikCharlotte.dk

Hent handelsbetingelserne som pdf

Gældende fra 25.5.2018 


Accept

For at give dig en forbedret brugeroplevelse bruger vi cookies på butikcharlotte.dk. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester.
Ved at klikke 'ACCEPT' godkender du brugen af cookies. Du kan selvfølgelig altid slette cookies fra butikcharlotte.dk igen. Læs mere her